Hodnocení obchodu

5,0 72 hodnocení
Přidat hodnocení
5
72x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
HH Avatar autora Hana Hrubčíková | 14.9.2020
I Avatar autora Iveta | 11.9.2020
Rychlé vyřízení objednávky, kvalitní výrobek. Určitě doporučuji.
A Avatar autora Andrea | 7.9.2020
S protiskluzovými ponožkami pro svojí dcerku jsem velmi spokojena. Dodání produktu je velmi rychlé a krásně zabalené s malým překvapením. Všem můžu stoprocentně doporučit ????
VG Avatar autora Vlastimila Gondová | 7.9.2020
R Avatar autora Ruda | 4.9.2020
Byl to můj první nákup a není co vytknout, jsem velmi spokojen.
J Avatar autora Jana | 3.9.2020
Avatar autora | 30.8.2020
M Avatar autora Martina | 27.8.2020
Avatar autora | 27.8.2020
zajímavé nevšední oblečení pro děti
JR Avatar autora Jana Rábová | 9.8.2020
Velmi dobrá komunikace s obchodem, rychlé vyřízení objednávky, kvalitní výrobek.
DB Avatar autora Dobroslava Benešová | 9.8.2020
ML Avatar autora Mirka Luxová | 1.8.2020
DP Avatar autora Denisa Pantúčková | 29.7.2020
Výborná komunikácia, expresné dodanie, krásne balenie s milou drobnosťou. V ekopapierovom balení;) Svetrík od Boboli, je samozrejme ako všetko od tejto značky krásne upletený, v nádhernej farbe s milým detailami na kapucni.Velkostne primeraný veku nášho drobca. Určite odporúčame a ďakujeme. Prajeme mnoho spokojných zákazníkov.
S Avatar autora Soňa (Administrátor) 10.8.2020
Mnohokrát děkujeme, Deniso, za detailní sdílení radosti z balíčku s důrazem na kvalitu svetříku a formě balení, na čemž nám velmi záleží. Potěšení je tedy i na naší straně :o)
DK Avatar autora Dagmar Kristlová | 28.7.2020
obchod i zboží doporučuji... spokojenost
W Avatar autora witakl | 20.7.2020
S nákupem jsem spokojená. Objednaný výrobek byl ve velmi kvalitním zpracování, komunikace s obchodem proběhla taktéž velmi dobře a dodání bylo rychlé.
JH Avatar autora Jiří Hetzendorf | 19.7.2020
HV Avatar autora Helena Václavíčková | 19.7.2020
MT Avatar autora Monika Tauferova | 19.7.2020
Kvalitní zboží,super komunikace.Naprostá spokojenost!
KL Avatar autora Klára Leflerová | 16.7.2020
Obchod bych určitě všem doporučila.moc milé jednání, příjemný dáreček, krásně zabaleno. Objednali jsme si overalek Queen of the seas a rádi bychom upozornili na menší velikosti. Malá je teď něco mezi 68 a 74. Objednali jsme 74 a byla ji malá. Zato ji je úplně akorát velikost 86 :D takže radši větší ;)
S Avatar autora Soňa (Administrátor) 10.8.2020
Moc děkujeme za pozitvní hodnocení a doporučení ostatním zákazníkům u Španělským oblečků pro miminka vzít o číslo i dvě větší. Velikosti totiž odpovídají opravdu drobným dětem na české poměry. Poznámku jsem k produktu přidala, tedy ještě jednou děkuji, Soňa.
MG Avatar autora Miroslava Ganajová | 16.7.2020
Byl to můj první nákup. Velice se mi líbila komunikace- vřelá, vstřícná.

Stránka 1 z 4 , položek celkem: 72

Prohlášení o sběru cookies pro MiniMel.cz | Svět barevného dětského oblečení.
Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním pro naše marketingové účely, tak jak vyžaduje nařízení EU. Více informací zde.