Hodnocení obchodu

5,0 258 hodnocení
Přidat hodnocení
5
255x
4
3x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 24.10.2021
HD Avatar autora Hana Dvořáková | 24.10.2021
Velice zboží zabaleno krásně odesláno brzy
Avatar autora | 22.10.2021
I Avatar autora Irena | 16.10.2021
Slušivé a kvalitní oblečení
AT Avatar autora Alena Turková | 15.10.2021
Jste úžasní - rychlí, krásné a kvalitní zboží a ještě dáreček. Moc děkuji.
LB Avatar autora Libuše Bosáková | 13.10.2021
Velká spokojenost, krásné zboží, rychlé dodání, krásně zabaleno. Děkuji
Avatar autora Iva Říhová | 13.10.2021
Krásné kvalitní zboží! Rychlé doručení a příjemná komunikace s e-shopem. Rozhodně doporučujeme!
Avatar autora | 9.10.2021
Mám jako dárek, jsou moc hezké!
I Avatar autora Irena | 9.10.2021
Naprostá spokojenost. Dekuji
PC Avatar autora Pavlína Coufalová | 7.10.2021
BH Avatar autora Blanka Hruskova | 7.10.2021
Super
MC Avatar autora Mirka Chlachulová | 27.9.2021
BH Avatar autora Blanka Hruskova | 24.9.2021
Skvele!!!
OS Avatar autora olga sadovska | 23.9.2021
E Avatar autora Eva | 23.9.2021
Nejlepsi zkusenosti. Rychlost, nadherne zabalene, uzasna komunikace. Kvalitni materialy. DOPORUCUJI!!
J Avatar autora Jarka P. | 14.9.2021
můj první nákup a hned naprostá spokojenost :) rychlé dodání kvalitní materiál barevně naprosto stejné jako na obrázku úžasně zabalená krabička se zbožím a k tomu ještě moc milý malý dáreček opravdu velká pochvala všem
P Avatar autora Pavlína | 12.9.2021
Byla to moje první objednávka v tomto e-shopu a jsem maximálně spokojená. Krásné kvalitní zboží, rychlost odeslání. Určitě ráda znovu nakoupím.
LK Avatar autora Lenka Kubová | 10.9.2021
Oblečení je z velice příjemného a kvalitního materiálu, krásně sedí a velikosti odpovídají. Balíček přišel nádherně zabalený s ručně psaným doporučením na péči o kalhoty a jako bonus jsem v balíčku našla ponožky. Obchod doporučuji a určitě objednám znovu...
SG Avatar autora Soňa Gabryšová (Administrátor) 12.9.2021
Děkujeme, Lenko, Jsme také potěšeni, že jsme Vám udělali radost a budeme se na Vás opět těšit v budoucnu :). Krásný den, Soňa
Avatar autora | 10.9.2021
IK Avatar autora Ivana Kriglová | 6.9.2021
Jsem naprosto spokojena,s ochotou kterou bylo přistoupeno k mé objednávce jsem se ještě nesetkala. Osobní zájem na splnění byl neskutečný. Velká pochvala.
S Avatar autora Soňa (Administrátor) 7.9.2021
Děkujeme, Ivanko, Bylo mi potěšením splnit přání Vašeho vnuka, byla to bojovka, ale stálo to rozhodně za všechno úsilí. Také Vám moc fandíme a přejeme krásný den a vnukovi nádherný vstup do školních lavic :).

Stránka 1 z 13 , položek celkem: 258

Prohlášení o sběru cookies pro MiniMel.cz | Svět barevného dětského oblečení.
Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním pro naše marketingové účely, tak jak vyžaduje nařízení EU. Více informací zde.