Hodnocení obchodu

5,0 156 hodnocení
Přidat hodnocení
5
156x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
L Avatar autora Ludmila | 28.2.2021
Rychlé dodání a spokojenost se zbožím. Děkuji.
Avatar autora 222 | 27.2.2021
SUPER
MV Avatar autora Marelová Věra | 22.2.2021
Spokojenost se vším. Děkuji
E Avatar autora Eva | 18.2.2021
Jsem moc spokojená jak s nakoupeným zbožím, tak i s přístupem. Kvalitní zboží bylo krásně zabaleno, takže udělalo velkou radost. Navíc bylo dodáno s bleskovou rychlostí. A radost nám udělal i osobní přístup Soňi a Michala, díky za to. Takže MineMel rozhodně doporučuji!
Avatar autora | 15.2.2021
Ano, maximální spokojenost! Kvalitní oblečení, rychle dodáno a ke všemu krásně zabaleno. Hodnocení obvykle nepíšu, ale MineMel si to zaslouží!
S Avatar autora Soňa z Minimelu (Administrátor) 15.2.2021
Děkujeme, jsme velmi poctěni, že jste si našli čas nás podpořit i dobrými slovy, moc si toho vážíme :D
M Avatar autora Marketa | 15.2.2021
Ano, jednoznacne spokojenost!
HL Avatar autora Hana Lacinová | 11.2.2021
Super
KP Avatar autora Květoslava Pohludková | 11.2.2021
velice rychlé dodání, super, velká spokojenost
Avatar autora | 8.2.2021
Super , rychlost dodání
E Avatar autora Emilie | 4.2.2021
Jsem velmi spokojená- děkuji.
E Avatar autora Evelína | 28.1.2021
Děkuji, velká spokojenost.
N Avatar autora Natalie | 10.1.2021
Děkujieme.
PB Avatar autora Petra Barešová | 8.1.2021
Pres minimel jsem kupovala detskou plastenku, rychlost dodani byla bleskova. Zvolila jsem zpusob doruceni pres zasilkovnu a druhy den mela zasilku pripravenou k vyzvednuti. Obsluha v zasilkovne rikala, ze pry dovezli primo z obchodu - asi pan majitel, nikoliv svozem zasilkovny. Opravdu nevidane! Zbozi naprosto senzacni, dcerka v plastence doma litala cely den;) a v zasilce byl i maly papirovy darecek???? opravdu radost nakoupit!
S Avatar autora Soňa z Minimelu (Administrátor) 15.2.2021
Děkujeme, Petro, také jste nás moc potěšila a navíc pobavila, za to Vám velké díky, tak ať slouží :o)
Avatar autora | 2.1.2021
Š Avatar autora Šema | 20.12.2020
Ano
HV Avatar autora Hana Vencovská | 15.12.2020
PK Avatar autora Pavel Kurial | 14.12.2020
ŽT Avatar autora Žaneta Toráková | 13.12.2020
Super rychlé dodání -do 2dnů doma...i teď před Vánoci. Super. Navíc krásně zabaleno. Doporučuju. Malý dáreček potěšil. Moc děkuji
P Avatar autora Pavlína | 13.12.2020
Bleskový obchod, krásně zabaleno, spokojenost největší.
M Avatar autora Marcela | 13.12.2020
Maximalni spokojenost. A potesil i maly darecek. Urcite doporučuji.

Stránka 1 z 8 , položek celkem: 156

Prohlášení o sběru cookies pro MiniMel.cz | Svět barevného dětského oblečení.
Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním pro naše marketingové účely, tak jak vyžaduje nařízení EU. Více informací zde.