Hodnocení obchodu

5,0 120 hodnocení
Přidat hodnocení
5
120x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
EV Avatar autora Eva Vachoušková | 1.12.2020
super!
I Avatar autora Ivana | 1.12.2020
Rychlé dodání,krásně zabalené+malý dáreček s přáníčkem. Moc mě to potěšilo.
HK Avatar autora Hana Křivánková | 1.12.2020
rychlé dodání,krásně zabaleno, komunikace se zásilkovnou
E Avatar autora Emilie | 30.11.2020
Naprosta spokojenost, rychle dodani, dobra cena , kvalitni vyrobek , drobny darek moc potesil ????
V Avatar autora Vlasta | 30.11.2020
Děkuji za rychlé dodání. Krásně zabaleno, nazdobeno, paní dělá vše srdcem.Přeji krásné svátky.
D Avatar autora Dagmar | 30.11.2020
Rychlé dodání,krásně zabalené+malý dáreček s přáníčkem-velmi potěšilo!!!
PZ Avatar autora Pavel Zakouřil | 30.11.2020
Děkuji za objednávku po telefonu, moc pěkné tepláčky pro vnuka, krásně zabalené a rychlé. Hezké svátky a ať se daří.
I Avatar autora Ivana | 27.11.2020
Velmi spokojena, bleskové dodání, pěkně zabalené + malý dáreček. Osobní přístup k možnosti vrácení. Takhle by to mělo vypadat. Doporučuji a chválím.
RK Avatar autora Renata Krejčiová | 27.11.2020
I Avatar autora Inka | 27.11.2020
Velmi spokojená
G Avatar autora Gustav&Dobra | 26.11.2020
5 hvězdiček !! Naprostá spokojenost, rychlé dodání, hezké dárečky a hlavně krásné oblečení
H Avatar autora Helena | 24.11.2020
H Avatar autora Hana | 23.11.2020
Rychlost, zboží je kvalitní. Spokojenost nejvyšší.
I Avatar autora Ivana | 23.11.2020
H Avatar autora Hana | 23.11.2020
Objednávka byla velmi rychle vyřízená,výměna zboží...ochota a vstřícnost od paní,v balení přidán dárek,mohu jen doporučit
PK Avatar autora Petra Košinová | 23.11.2020
Úžasná komunikace, rychlé dodání a ještě rychlejší výměna velikosti. Krásné balení s dareckem, co potěší :-) Velice ochotná paní. Obchod vřele doporučuji :-)
P Avatar autora Pavlínka | 23.11.2020
Velice rychle dodáno,moc spokojena
D Avatar autora Dana | 23.11.2020
Velice, vše super.
V Avatar autora věra | 22.11.2020
Nakupovala jsem poprvé a byla velice překvapena seriozností obchodu i balením.
ES Avatar autora Eva Strejcova | 20.11.2020
Nejlepší ze vsech
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 22.11.2020
:D

Stránka 1 z 6 , položek celkem: 120

Prohlášení o sběru cookies pro MiniMel.cz | Svět barevného dětského oblečení.
Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním pro naše marketingové účely, tak jak vyžaduje nařízení EU. Více informací zde.