Hodnocení obchodu

5,0 222 hodnocení
Přidat hodnocení
5
221x
4
1x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
ES Avatar autora Eva Strejcová | 26.7.2021
Krásně zabaleno, s malým dárečkem. Vřele doporučili. Vždy bez problémů doručeno, komunikace na jedničku. Kvalitní oblečení.
E Avatar autora Eva | 17.7.2021
Nejlepší obchůdek co znám. Vřele doporučuji všem. Oblečení kvalitní, krásné. Nejlepší majitelka obchodu, vstřícná, úžasná., ochotná, prostě nej.
BL Avatar autora Blanka Lipertová | 17.7.2021
Naprostá spokojenost,všem doporučuji!!
DK Avatar autora Denisa Karafiatova | 4.7.2021
Rychle dodani, prekvapilo mne krasne baleni, tricko moc hezke a kvalitne...
Avatar autora | 2.7.2021
Košile je moc pěkná, skvěle zabaleno, rychle dodáno. Doporučuji
E Avatar autora Eva | 2.7.2021
Nejlepší obchůdek co znám, úžasné věcičky, úžasní majitelé. Prostě nej, nej, nej. Vřele doporučuji.
LL Avatar autora Lenka Laznická | 1.7.2021
IC Avatar autora Irena Charova | 1.7.2021
A Avatar autora Alena | 28.6.2021
velmi, rychlé dodání, krásně zabaleno, dáreček i osobní vzkaz prostě super
H Avatar autora Hana K | 28.6.2021
Maximální spokojenost, krásné kraťasy a šatičky pro vnučku, navíc rychle doručeno a krásně zabaleno.
LS Avatar autora Lucie Sýkorová | 19.6.2021
Rychlost, šaty dívčí opravdu pěkné, příjemný materiál, určitě obchod doporučuji ????????
A Avatar autora Alice | 17.6.2021
Takhle krásně zabalené zboží jsem ještě nedostala, je vidět, že jste si s tím dali práci a to se cení!! Jinak rychlost dodání a zboží také skvělé. Děkuji!!
Z Avatar autora Zuzana | 16.6.2021
Spokojenost velká, krásné zboží, kvalitní materiál, dáreček, pěkné balení, rychlé vyřízení objednávky
A Avatar autora Alena | 13.6.2021
Jste nejlepší a velice seriózní obchod krásné oblečky pro nejmenší s dárečky to potěší, moc děkuji. Všem doporučuji!
A Avatar autora Alena | 9.6.2021
Když Vám přijde krásně zabalené zboží s dárkem a poděkováním, není co vytknout.Kabátek je skvělý a určitě naší vnučce na podzim padne. Velice děkuji ,přeji hodně spokojených zákazníků . Mohu jen doporučit.
J Avatar autora Jana | 9.6.2021
Krásné, příjemný materiál.
K Avatar autora krivla | 7.6.2021
rychlé dodání, zboží krásne zabaleno, přidán ješte dáreček
HT Avatar autora Hana Tumová | 4.6.2021
Balíček byl opravdu pěkně zabalený, bylo radost ho rozbalovat. Oblečení krásné a barevné a komunikace obchodu na jedničku s hvězdičkou. Děkuji a s radostí můžu doporučit.
HR Avatar autora Helena Rožnovská | 3.6.2021
Roztomilé tričko, krásně zabalené, vše v pořádku.
L Avatar autora Lenka | 31.5.2021
Je milé dostat krásně zabalené zboží. Velmi potěšilo. Dodání velmi rychlé, šaty jako dárek se líbí. Přeji hodně spokojených zákazníků.

Stránka 1 z 12 , položek celkem: 222

Prohlášení o sběru cookies pro MiniMel.cz | Svět barevného dětského oblečení.
Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním pro naše marketingové účely, tak jak vyžaduje nařízení EU. Více informací zde.